gencmom_ Ev almak istiyorum hangi semtler daha sakin daha iyi? Fiyat konusunda değil çevre konusunda merak ediyorum
gamzeg_g gencmom_ gelmemen gereken semt kesinlikle sarıgazi yenidoğan sultanbeyli samandıra 😂😂 olaysız günün geçmez sarıgazideyim ben eşime her gün dediğim tek şey ne olursun taşınalım 😂
nnoktaa gencmom_ doğma büyüme kadıköylüyüm evlenince idealtepe küçükyalıya geldim. Kadıköyden başka yerde yapamam derdim merkezi olmasını severdim. Ancak çok alıştım. Tüm marketler ve ulaşım imkanları çok rahat.
mamabear_ gencmom_ bostancı 🧡 ailemin evi orada. İstanbul’da yaşasam orada yaşarım yine. Acıbadem, erenköy, suadiye, sahrayıcedit buralar da güzeldir. Daha uygun olarak da küçükyalı, maltepe bakabilirsiniz
Miracinannesi_ Sakin diyemem ama bostancı tarafi zenginlerin oldugu elit bir kesim butcen varsa oralardan alabilirsin. Daha az bütçe ile Maltepe ya da Kartal sahil taraflarından bakabilirsin
seyma51 Ümraniye çamlık da oturuyorum burası da sakin nezih bir semt gibi geliyor bana. 2 senedir sadece bir kez kavga sesi duydum o da kamyonet motorsiklete çarpıp kaçmaya çalıştığı içinmiş.
gencmom_ gamzeg_g anneme diyorum ki en güvenli semt esenyurt ben oraya gidicem diyorum aklıma geldi 😂😂 Samandıra aklımdaydı oysa ki
rosemihra gamzeg_g sarıgazide oturuyorum evlendim gelin geldim hiç olay görmedim . Neredesinde oluyor acaba
seyma51 gencmom_ okulları bilmiyorum ama ulaşım güzel market sayısı çok fazla yollar falan güzel ben seviyorum sokaklar geniş arabanız varsa park sorunu pek yaşamazsınız