ponciktugra Kizlar misafir cay menusune biber dolmasi tuhaf kacarmi acaba ya yapragim yokta menum su sekilde Citir borek Kostebek pasta Salgamli bulgur salatasi Pohaca bide bisey daha eklemek istiyorumda biber dolmasi olurmu acaba
Tunaveannesi16 ponciktugra ay valla bir arkadaşta yazmış kuru dolmayı bende olsam onu tercih ederdim bak canım çekti şimdi acılı acılı güzel giderdi. Yaptıracak birini bulayımda yaptırayım 😂😂
Tunaveannesi16 ponciktugra Yaparsın yaparsın ben sana inandım. Yani istesek yaparız da benim işime gelmiyor yoksa biber dolmasından çokta bir fark yok aslında 🙂
ponciktugra Tunaveannesi16 ilk ya olmassa rezil olurum sitresi var bide evime ilk kez gelecek bu misafirler aslinda normal dolmami cok begenirler genelde ama
tgbayy ponciktugra zeytinyağlı yapabilirsin bence biber dolmasını olabilir neden olmasın yapan var, yada pastanın yanına bide kurabiye yapsan da olabilir elmalı kurabiye mesela ben çok severim çay menüsüne de yakışıyor
beyazzkuguu ponciktugra biber dolması olabilir bana yapılsa gayet memnun olur yerdim neden olmasın ki