moonlight61 Kızlar merhaba bebek gelişimlerini beraber takip edelim 8.haftaya giren var mı ne durumdasınız neler yapıyorsunuz ? Sizleri tanıyor mu bebeğiniz konuşmalarınıza gülümsüyor mu
kocbay moonlight61 biz yarın 9 haftalık olacağız kilo yönünden bebeğim çok kilolu değil ama doktorum normal ilerlediğini söyledi 2 3 gündür gaz sıkıntımız var ama genelde güzel geçiyor bebeğim büyüdükçe ben daha rahat hissediyorum 2 günde bir muhakkak dışarı çıkıyoruz çıkınca her tarafı inceliyor renkler ışıklar dikkatını çekiyor beni ve babasını tanıyor gülüyor baya sesler çıkarıyor çok güzel ya sizde durumlar nasıl ?
meri-ebrar Ahh bacım yolun başındasin ben ,75 haftaya giricem çok korkuyorum inatlasmalar ağlama krizileri her akşam basım ağrıyo 😁😁
moonlight61 Ayyy Allah yardımcımız olsun canım çocuk 5 yaşına gelene kadar düzen uyku olmayacak anladığım o benim 😂
moonlight61 kocbay sesler çıkarıyor ama net olarak beni ya da babasını biliyor diyemiyorum daha dikkatli bakıyor ama seçebiliyor mu bilmiyorum
umaymomm kocbay ne zamandan beri size gülüyor ve ses çıkarıyor acaba biz 33 günlük olduk bi tepki almak için can atıyoruz ama henüz erken mi 🥰
moonlight61 Bende genelde dışarı çıkarıyorum çıkarınca o gün boyu rahat uyuyor . Henüz bir uyku düzenimiz yok ama ilk haftalars nazaran daha iyiyiz geceleri 5-6 saat uyuyor en azından. Anne sütü +mama olarak gidiyoruz gaz problemimiz oluyor henüz geçmedi 🤷
kocbay moonlight61 ben şurdan anlıyorum böyle 3 4 gün görmediği birini görünce yabancılıyor gibi yüzüne bakıp ağlıyor ama babasında da bendede sakinleşiyor tabiki
kocbay umaymomm 1 ayında gülüyordu ama kırkımız çıktıktan sonra daha net bize söylediklerimize gülmeye başladı tabiki her bebek farklıdır ama kırkı çıktıktan sonra başlar bence ☺️