evremoz Yaz kış baş terlemesi oluyor ama özellikle uyurken ve emerken ,renkli çarsaflarda tuz daireleri oluşuyor. Vücudu kafasına göre kuru ama başı şakır şakır terlemiş oluyor kafasını kaldirdigi yer ıslacık. 8 aylığız normal mi acaba çözemedim
Kdz evremoz benim bebeğim de eli ve ayakları çok terliyo nedenini asla bilmiyorum inşallah bişey yoktur 4 aylık oglum
tazemom1 evremoz oğlumda öyle o yüzden sürekli saçını kesiyoruz saç olmayınca terleme neredeyse bitiyor
bircemoms evremoz bebeğim sıcak aldığında kafası terliyor hemen üstünü inceltiyorum duruyor terleme acaba sıcak alıyor olabilir mi ailede var mı çok terleme
ipekkusunannesi Kdz bugün aynısını doktor kontrolünde doktoruma sordum. Bebeklerin kalbi daha hızlı attığı için vücut sıcaklıkları daha fazla olur kalın giydirdiğin için terler senin üşümen onun da üşüdüğü anlamına gelmez dedi. Özel bir durumunuz yoksa ince giydirmeye gayret edin
evremoz ipekkusunannesi ayy anne yüreği işte aman üşümesin hep sıcak kalsin istiyoruzz. Cok da kalin giydirmiyorum ama yine de ona fazla geliyor anlasilan
Kdz ipekkusunannesi ince bir zıbın bide üstüne penye var ama çok terliyo ayakları elleri buz gibi oluyo
ipekkusunannesi evremoz evet🥹 evimiz 23 derece ben bir zıbın bir de çok ince tulum giydiriyorum ayağına da ince iki çorap. Doktor çorap tek kat giydir hatta zaman zaman çıkar hava alsın dedi uyurken üstüne asla kalın bişey örtme tek kat müslin yeter dedi. İnanın sıcak bebekleri daha çok hasta ediyor
cgl30 Merhaba, D vitamini değerine baktırmanızı tavsiye ederim, aynısı kızımda vardı ve D vitamini düşük çıktı. Takviye verince düzeldi
seymavmustafa 8 aylığız inanın kafası su gibi terliyor sabahlara kadar kafasını kolluyorum hasta olmaya o kadar yatkın ki kafası terleyince sırtıda üşüyor doğal olarak 🫠 bende doktora getirdim ilk aylarda kalbine baktı bi sıkıntı yok dedi artık o kadar yormaya başladı ki bu durum geçen ay ki kontrolde tekrar söyledim 9 aylık kontrolünde d vitamini ile tiroidlerine bakalım dedi onu bekliyoruz
evremoz seymavmustafa her gün d vit takviyesi veriyorum ama tiroid hiç aklima gelmedi. Sonuçlari paylasirsaniz sevinirim 🙏🏻
cgl30 evremoz biz de aynı şekilde hergün aksatmadan kullandık ama kan değerlerinde D vitamini düşük çıktı.