fob feyzanuur Ben yaşadım tıkanıklık sonucu oluyor ve o göğsümden çok az süt geliyordu. Epsom tuzuyla ovup sıcak duşta elimle sağım yaptım. Bir aya kadar küçülerek yok oldu
lokumtos feyzanuur korkmayın sıcak duş üstüne masaj üstüne süt sağma 2 günde geçti ağrısı çok kötü geçmiş olsun
eesila Kontes0011 teşekkür ederim eğer oysa ilk emzirme dönemimde tecrübesizlikten olmuştu baya zorlandım 1 hafta sağdıım emzirdım kızım tembeldi iyi emmediği için çıkaramadım bütün yolları denedim en son kocamdan yardım almak zorunda kaldım o cekip tükürdü hemen göğüs uçumda olduğu için öyle yumuşayıp cıktı
feyzanuur Kontes0011 gibi… mastite dönebilecek bi şey. araştırdım ama ilaç dışında kesin bi şey bulamadığımdan tecrübeli olan bardır belki diye yazdım
feyzanuur eesila yaa iyi fikir. bebeğimin acıkmasını bekliyorum böyle yoksa.teşekkür ederim inşallah bende de işe yarar
fob feyzanuur Evet. Mastit için de buzlukta lahana donrurup sutyenin içinde bekletmiştim. Isındıkça çıkarıp soğuğunu yerleştirdim. O çok etkili umarım yaşamazsınız ama aklınızda bulunsun.Geçmiş olsun❤️
samira46 Sütünüzü sağım yapıyorsanız ısıtmadan sağım yapmayın makina kiraladığım yer söylemişti , sıcak bir banyo sonrası göğüs uncunuzdaki beyazlığı ateşle temizlenmiş iğne ile alıp sonra sağım yaparsanız geçer
kxbxx feyzanuur Merhaba emzirme döneminde üç kere falan oluştu. Ben memeye sıcak tuzlu suyla masaj yaparak yumuşatıp bol bol emzirdim. Bebeğim emmediği zaman sağım yaparak boşaltmaya çalıştım her emzirmeden sonra bol zeytin yağlı pamuk koydum 4-5 kere koyduktan sonra kendiliğinden beyaz kısım soyuldu içindeki katılaşan süt sivilce gibi çıktı daha sonra rahatladım. Geçmiş olsun çok acılı oluyor acısa da sağım yapın ya da emzirin tıkalı kaldıkça mastit riski artıyor
Cennet_kusu2891 feyzanuur ters emzirme yöntemiyle emzirin anında geçer benim hep böyle oluyor yaparım hemen geçer Google da görseli var
semabarlass feyzanuur ben yaşadım mastşt oldum üstüne diyeceğim oy ki ilk o memeyi ver sonra sağım yap süt incisi gidene kadar ve duşta sıcak su ve masaj birde haşlanmış lahana soğutup koy memede ki şişkinliğe iyi geliyor ilerlediyse
Cennet_kusu2891 mseyma koltuk altında ayaklar sırtımıza uzatılmış şekılde oluyor şimdi baktım çanta yöntemide deniliyormuş