cevriyeee GamzeBaz merhaba bende yeni aldım nasıl çalışıyor ? Normal su koymayın diyorlar serum fizyolojik,mi koyıyorusnuz ve daha hiç kullanmadım yeni geldi ilk etapta yıkamam mı lazım çok soru sordum ya kusura bakmayın😂😂
GamzeBaz cevriyeee ilk 24 saat şarjda kalacak hiç çıkarmadan Sonra içini hazır suyla bir çalkalayın ondan sonra serum fizyolojikle kullanın
GamzeBaz cevriyeee doktor ilaç önermediği sürece içine ilaç koymayın sadece serum yeterli olur Ben sadece ani öksürüklerde kullanıyorum kışı rahat geçirebilmek adına
Miskokulum22 GamzeBaz merhaba bişey sormak istiyorum bilginiz varsa bende geçen yıl almıştım nexus yaz boyu kullanmadık ihtiyaç olmadı şuan çalışmıyor neden olabilir yapmam gereken bişey car mı ?
GamzeBaz cevriyeee ilk aldığım nexus cihazın garanti süresi doluyordu ben ben yanlışlıkla bir parçasını kırdım hemen garanti kapsamında değiştirdiler çok ilgililerdi
GamzeBaz cevriyeee WhatsApp numaralarından anlık sorular sorabiliyorum ve cevap alabiliyorum Bu da çok iyi
cevriyeee GamzeBaz bende doktora danışmadan aldım aslında eminde olamadım alma sebebimde hastayken çok öksürüyor burnu tıkanıyor bu sebeple almıştım 3 günden fazla kullanmayın deniyor birde doğrumu
GamzeBaz cevriyeee serum suyu olduğu İcin 3 günden fazla kullanmak sorun olmaz diye düşünüyorum yinede doktorun iyi bilir kışın öksürük İcin kullanıyorum Bn güzel hafifletiyo