Temizlikperisi Kızlar hiç kullandığım yok yeni aldım bu hap ilişkin den sonra mı, yoksa ilişkiden önce mi içiliyor 🤔🤦
Tatlican Temizlikperisi Ertesi gun hapı keyfi icilecek birsey degilki Yani bir kaza olursa iliskiden sonra içilir Senede en fazla 2 3defa icilir
Milkmama Temizlikperisi ilişkinde sonra 5 gün içerisinde içmeniz gerekiyor. Fakat bu hapı sık kullanmayın hormonları bozuyor. Bu hap aslında tecavüz hapı olarak geçiyor. Yani bir korunma yöntemi değil
Birerkekannesi_ Koruma hapı derken ertesi gün hapı mı yoksa doğum kontrol hapını mı soruyorsunuz? Ya da koruma hapı varsa ben bilmiyorum. 😂
Birerkekannesi_ Temizlikperisi ertesi gün hapını ilişkiden sonra alıyorsunuz. 24 saat içinde alırsanız koruyuculuğu daha fazla olur. Ama korunmasız bir ilişkiniz mi oldu yoksa olacak ve ona hazırlık mı? Çünkü hormonları çok etkileyen bir ilaç eğer ilişkiniz olmadıysa bence başka bir çözüm bulun.
Aerith Temizlikperisi korunmasız ilişki olduktan sonra 3 gün içerisinde alınması gerekiyor. Olduğu gibi içerseniz daha etkili olur. Ama ertesi gün hapı bir korunma yöntemi değildir. Sürekli kullanmayın ciddi zararları oluyor.
Birdunyabircennetannesi Temizlikperisi Korunmasız ilişki yaşanırsa ilişkiden sonra 72 saat içinde içilmesi lazım Ama tabiki ne kadar erken alırsan o kadar etkili olur
Temizlikperisi Birerkekannesi_ Yok daha hiç ilişki olmadı doğum yapaalı 41 gün oldu korkuyom 😇 yani olduktan sonra mı içim 🤔
Temizlikperisi Aerith yaaa kız 28 gün içicem ondan sonra spiral takacak doktor eşime güvenmiyorum korunmaz o 🤦
Birdunyabircennetannesi Temizlikperisi Canım içinde kaç tane var? Yani doğum kontrol hapı aylık kullanılıyor devamlı adetin ilk günü başlayıp her gün düzenli alıyorsun Ertesi gün hapı içinde 1 adet var o da korunmasız ilişki yaşanırsa içilen ilaç
Temizlikperisi Birdunyabircennetannesi valla canım 28 tane var valla bilmiyorum yani ben korunma hapı istedm
helinsila Temizlikperisi yani aylık bir hapsa doğum kontrol hapı ise her gün mutlaka icemlisin bir gün icmedinmi yandın diyeriyle alakalı söyledikleri gibi ilişkiden hemen sonra içmen daha etkili