happy662_ Gece süt veya mama veriyormusunuz acaba merak ettim biberonu tutmuyor asla nasıl bir fikir verirsiniz
Bizaa İki yaş için artık mama veya süte gerek yok gece . Hatta gece beslenmesi 1 yaşından sonra kesilmesi önerilir Yatmadan önce de iki saat önce yemek yerse reflü de olmaz happy662_
Ruveydaa happy662_ Gece mama veya süt verilmez ki artık. Gece beslenmesinin kesilmesi gerekiyor zaten çoktan.
Coksakinimsuan happy662_ ay bacım sacmalama Allah aşkına iki yaşında ne biberonu ne gece maması ya mama zaten bir yasinda kesilir süt verirsin vermesine de gece sabaha kadar sut veya mama vermenin alemi yok uykuya geçmeden bir saat önce verirsin Max oda süt yani biberonu biraktir artık çoktan bardak kullanmaya baslamaliydi
happy662_ Bizaa kendi annem de ısrar ediyor gece uyandır bişey içir diye çok sıkıştırıyor sabaha kadar acıkır diyor birde kilosu nirmal diyor sağlık ocağı ama çok kilolu değil öyle tombul tombul
secondmylife 2 yaş çocuk için biberon tutmuyor vs diye soru sormaniza inanamıyorum şuan gerçekten. 2 yaş çocuğun gece sütle mamayla biberonla ne işi var ?
Coksakinimsuan happy662_ ayrıca çocuğun sağlıklı ise kilonun bir önemi yok gün içerisinde yeterli beslenip protein alıyorsa tamamdır yani çok baskı yapiyolarsa veriyorum de geç
Coksakinimsuan happy662_ daha önce açtığınız postu da görmüştüm okumuştum tüm hepsini ibadetiniz konusunda açmış olduğunuz postu . yanlış anlamayın ama anneniz biraz tuhaf mi ya yani dusunceleri kendi doğru bildikleri falan bana aşırı saçma geliyor bilmiyorum
Minikosannesi happy662_ benim oğlum 1 buçuk yaşında bıraktı mamayi biberonu beslenmesi iyiyse mamaya gerek yok . Süt içiyorsa Peynir yoğurt yiyorsa süt içmeye de gerek yok
3bebe_1anne happy662_ valla en sonra 10/11 aylıktı gece beslendiginde şimdi 23 aylıklar ikisinede vermem 1 yılı geckindir yazları kayınvalidem gece uyandır su ver sıcak hava der ama onuda yapmam susasa kendi kalkar derim
Zlm happy662_ gece derken uyuduktan sonra mi uyumadan yatakta 2 buçuk civarlarına kadar uyumadan önce mama veriyodum sorma onuda bıraktım diğerini 7 aylık bırakmıştım zaten
Usnac1995 happy662_ Gece derken uyuduktan sonra mı, uyumadan önce mi Ben 7 gibi akşam yemeği veriyorum, 9 gibi yerse muzlu yoğurt ya da pankek falan. Arada da bizimle bir şeyler atıştırır, meyve falan yer uyur Gece de maaalesef anne sütü alıyor. Kesemedim ben
happy662_ Usnac1995 gece uyandırıp beslenemekten bahsediyorlar aynen bende o şekilde yapiyorum normalde gece tekrar bişey yedirmek veya içirmek için uyandirmiyorum