peramomms İyi akşamlar kızlar oğluma ocean demir damlasını kullanıyorum farkettim ki onu verdiğimde uyumuyır dün vermedim gece uykusuna geçti uyudu bugün ölçeğini azaltarak denedim yine uyumuyor böyle olan var mı hangi damladan alayım
dertlikaval peramomms ben kullanıyorum sabah kahvaltıdan hemen sonra 1 fıs kullanıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz ne zaman veriyorsunuz acaba
gubo peramomms ben sabah uyanır uyanmaz veriyorum hiç böyle sıkıntı yaşamadık akşam veriyorsan eğer ondan olabilir
Cicektebenimcicekligunlerde peramomms Vitaminleri sabah veriyorum gün içinde faydası olsun diye bazı vitaminler hareketlilik yapıyor
kanalizzze59 peramomms bizdede aynı problem vardı doktorumuz dediki demir damlasına 8. Ayda başlayalım
peramomms gubo verdikten sonra hiç uyumuyor sabah vermiyorum uyuyor verdikten sonra uykusu hep bölünüyor
gubo peramomms anladım bende devletin verdiğini kullandığımda böyleydi Bi de çok kusuyordu Bi doktoruna yada eczaneye danış
Greeneyes Sabah uyandıktan sonra şekerleme yapacağı saat arasında verin isterseniz birde öyle deneyin bende kullanıyorum memnunum bir arkadaşım oceandam sonra bestiron damlaya geçti onuda doktoru önermişti