Ilkguldila_93 Çalışan anneler işe ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz yada başladınız mı 1 ay 15 günlük kızım var raporum bitince başlasam mı diye düşünüyorum ama siz neler yaptınız??
Leyla001 Ilkguldila_93 benim kızım beş aylık ücretsiz izine ayrıldım bence o bebeğin size ihtiyacı var çok küçük sizde izne ayrılın en. Az 9 aylık olana kadar
Defneannesi_ Ilkguldila_93 benim kızım şuan 4 aylık Bennde 6 aylık ücretsiz iznimi kullanıyorum. iş yerin sıkıntı yapmıyorsa bırakma bebeğini bence daha çok küçük
Anne_6 Ilkguldila_93 ben de doğum iznim bitince ücretsiz izine ayrıldım. Hem de 2 yıl. İki aileden de uzakta çalışıyoruz. Bakacak kimse yok güvenemem de. Tayin olursak duruma göre başlarım belki
Anne_6 Anne_6 ama kardeşim işe başladı. Bebeğe kayınvalidesi bakıyor. Yarım gün işe gidiyor. Zorluk çekmedi. Sizin de baktırabilceğiniz güvenilir kişi varsa işe başlayabilirsiniz.
Ilkguldila_93 Anneme bırakıp yarı zamanlı başlasam mı diye düşündüm kızlar anneme bırakıp 9dan-12 ye kadar iş yerimde yakın ama kararsız kaldım zorlandınız mı