glnrmom Merhaba 15 aylık veya 15 aya yakın bebekleriniz boy kilosunu yazar mısınız benim oğlum uzun zamandır 9 buçuk kilo bir türlü kilo almıyor boyu da sınırdaymış 75 cm önerileriniz var mı? :(
nadidelifora glnrmom siz anne baba olarak nasılsınız boy kilo. Birazda genetik oluyor boy kilo. 14.5 aylık kızım. 11 kilo 80 cm şuan.
UykuyaHasret_ glnrmom benim kızım var boyu 14 aylıkken 73 cmdi doktoru zayıf kaldığı için dedi kilo almamasına bağladı boy uzamasnı ama osman gönülal hocada 18 aydan sonra boy uzamasına bakıyoruz demişti her doktor farklı bişi diyor
glnrmom nadidelifora ben zayıfım 32 yaşındayım bu zamana kadar hep 53-55 kilo arasıydım. Ama boyum iyi. Babası 175 kilosu baya iyi. İştahı bazen azalıyor bazen de hasta olduğunda yemek istemiyor ya da diş sancısından dolayı yemiyor hep peş peşe diş çıkardı
glnrmom UykuyaHasret_ Osman beyi ben de takip ediyorum. Çocuğum hala yürümedi ve 18 aya kadar beklemek gerektiğini söylüyor ve içim rahatlıyor o zaman. Endokrine de götürdüm çocuğumu sorun yok demişlerdi ama üç ayda sadece bir cm uzamış. Kara kara düşünüyorum
UykuyaHasret_ glnrmom benim kızımda 2-3 ay hiç uzamadı şuan boyu nasıl hiç bilmiyorum osman hocada boy için 18 ay sonrası diyince düşünmeyi bıraktım :)
glnrmom UykuyaHasret_ bakalım biz de bekleyeceğiz bir sonraki kontrolü ocakta inşallah o zamana uzamış olur diye dua ediyorum 😅 çok teşekkür ederim cevaplarınız için