mihrabal Kızlar yeni doğan 18 günlük çok gaz skştırdıgı için doktor bu damlayı 4×10 şeklinde verdi. Bazı yorumlar okudum ya fazla değil mi sizce kimisi fazla yazmıs :(
iki_prens_annesi_ mihrabal bende bi süre kullanmıştım eskiden çok bi fayda gorememistim ilk bebeğimde ikincisinde de doktor ne damla kullanirsan kullan olucaksa oluyor pekte faydası yok deyip yazmamıştı
minikmucizemaak mihrabal Bizde 3×10 kullanıyorduk ama her beneğe farklı olabiliyor, gaz sancısına göre
Gldekpnci mihrabal benımki çok gazlıydı her mama yiyişinde 8-10 damlatıyordum anca işe yarıyordu doktora da soruyordum bi zararı yok diyordu çocuğum anca rahat etmıstı
seyma51 Bende aynı şekilde kullanıyorum. Uzun aralıklarla vermeye çalışıyorum vermezsem gaz çok sıkıştırıyor
gzplt Ben sabah akşam 15 damla veriyorum yanında biogaia da kullanıyorum öğlen 5 damla şeklinde çok fayda gördüm deneyin isterseniz
sancarmom gzplt merhaba biogaia damlayı nereden aldınız acaba? Eczaneye sordum kaldırılmış dedi bir yakınımız kullanıyormuş bulamadıkta