Woman35 Yumoş ve peros haricinde kızlar? Kokusu cok bilindik bi koku olmayan yumuşatıcı istiyorum ya da e bebek mağazalarındaki kokuyu biliyorsunuzdur o koku ve o kokuya benzer bir yumuşatıcı var mi ?
seymavmustafa kinderpingui ilk defa eşim almış bu zamana kadar neden bingo almamışım diye kndime kızdım ya çamaşırlarım mis gibi kokuyor artık ve kalıcı koku dolapları açınca koku geliyor
Migrenimtutuyovalla Woman35 Filenin actisoftunu çok övdüler siyah şişeymiş ben denicem bakalım çok merak ettim 😂
Migrenimtutuyovalla Woman35 Vallahi kullanan arkadaş yumoş lilyum kullanıyordu onunla eş değer bir kalıcılığa sahip dedi bende yumoş lilyum kullanıyordum uzun zamandır almıyorum fakat yumoş kalıcılığında bir kokuda bulamamıştım denicem bakalım 😂
Woman35 Uykusuzhergeceeee yarın mutlaka gidip bakıcam aşırı merak ettim çok severim böyle şeyleri 🥰🥰🥰🥰
Woman35 Migrenimtutuyovalla 🤣 makinadan çıktığında o kokusunun kalmasi benim icin önemli 🤣🤣 o yüzden kalıcı olmasi laziiiim 🤣
ahseney Bingo sensitive soft kullanıyorum üstüne bebek resmi var tüm çevrem o kokuya geçti sayemde dene derim şişeden koklayınca farklı yıkanınca farklı kokuyor ama beğeniliyor :)