gamzeci Bebegi kabızlık yaşayan anne ler bebeklerinize neler yapıyorsunuz benimle de paylaşırsanız mutlu olurum öneriye ihtiyacım var teşekkür ederim 🌷
ayisit gamzeci kayısı püresi erik püresi ve bol su. Ve her gün 1 çay kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı sabah akşam. Eğer yedirebiliyorsanız incir ve hurmayı püre kıvamına getirip az bir şey de zeytinyağı koyarsanız güzel etki ediyor. Muzlu gıdalar vermeyin kakasını yapana kadar
gamzeci aslananne27 kefir kullanamıyoruz maalesef alerjigiz kayisida deniyorum çok uzun zamandır sıkıldı ondan da öğün olarak ne vereceğimiz bilemez oldum bu ara belki yemekler le karnını çalıştira bilirim
miniksercedefne gamzeci pırasa yemeği bağırsakları çalıştırır. Birde yemek yemeden hemen önce 1 çay kaşığı zeytinyağı dökün tabağına şifa olur inşallah. Ve kabızlık yapan besinler vermeyin bir süre. Patates muz gibi sindirimi zor besinleri de bir süre kesebilirsiniz
mihrosk Merhaba düzeldi mi bebeğiniz? Benimki 8 aylık olacak 2 aydır kabızlıkla uğraşıyorum hep sebze meyve veriyorum sonuç aynı dulcosoft kullandık biraz işe yaradı ama ilaclarada alışsın istemiyorum bir hafta falan yapamayınca mecbur fitil kullanıyorum