aley01 4 aylık bebeğçm her emmeden sonra gazını alırken gaz çıkartmak yerine su gibi kusuyor neden bilmiyorum 3 gündür böyle :( başıma gelen var mıııı
aley01 aley01 Öyle mi dersiniz keyfi yerinde ateş öksürük yok kokulu değil bilmiyorum moralim bozuldu devam ederse gece hastaneye gideceğim:(((
elifvebebegi aley01 reflu olabilir 2 aylık bebeğim her Emme sonrası kusuyor reflu çıktı bizim ama bizim baya ilerlemis reflu öksürük var doğduğundan beri sık hıçkırık tutar ve sürekli ağlıyor huzursuz oluyor
blackksea aley01 reflü olabilir 15 gün öncesine kadar bizde her mama sonrası kusuyorduk ve göğsünde hırıltı oluyordu ara ara reflü dendi maflor damla kullandık
bsrnrern elifvebebegi uyanık olduğu her an ağlıyor muydu benim bebeğimde huysuz ağlıyor kucaktan inmek istemiyor
aley01 bsrnrern yok ağlamıyor şükür atak haftasını atlattık huysuz değil ilk 4. Aya girdiğimizde çok fenaydı şimdi iyi şükür
elifvebebegi bsrnrern evet ağlıyor yere koysam durmuyor hep Bi ağlamaklı ve ikinma halinde gazı çıksa da hep keçi gibi ses çıkartıyor asla kendi kendine duran bi cocuk değil ve aşırı yoruldum 2 aydır yarn doktor randevumuz var
meryem_kmr aley01 benimki de öyleydi, 6 ay sonra düzeldi. Maalesef bazı bebeklerde doğuştan reflü oluyormuş ve 6-7 ay civarında geçermiş
ozkaraday aley01 oğlum sürekli kusuyodu reflüsü vardı bebelac thickiner kullanıyorum kusması geçti 5 buçuk aylıgız
aley01 ozkaraday yaa sadece anne sütü alıyor emzik bile almıyor alsın çok istiyorum çünkü gece özellikle emmiyor refleks ile uyanıyor :( gittim doktora demir takviyesi kaynaklı dedi
aley01 blackksea gittik bugün 4. Ay itibari ile demir başlamıştı onun yaptığını söyleyip farklı bir demir takviyesi yazdı
aley01 elifvebebegi sap simplex doktorum gaz için vermişti içeriği temiz ve çok faydalı gaza 1 e bir diyebilirim. Ben önce kendim bakıyorum tadıma bebeğime damlalarını vermeden önce okuyorum çok iyi tavsiye ederim tabi doktorunuza danışın siz yine 🙏🏻
elifvebebegi bsrnrern bebek reflusu ve gaz bu bebegin hiç bir sıkıntısı yok gelişimi çok iyi tek sorunu gaz dedi ne kadar çıkarsam da kendisi de çıkarsa ikinma halindeydi gaz diyor kaç doktora götürdüm 3 ayda azalmaya başlar dedi