mnvr_3004 6 aylık oğlum var ek gıdaya yeni geçtik. Eşim geçen marketten almış üzerinde birçok vitamin olduğu yazıyor faydalı mı kullanılabilir mi gereksiz mi düşünceleriniz neler
suleipek_ mnvr_3004 çok zararlı olduğunu okumuştum bir yerde . O yüzden hiç yedirmedim . Genel olarak hazır paketli gıda vermemeye çalışıyorum evde ne pişerse hepsinden veriyorum ama hamurişi tatlı vs tek katı kuralım hazır paketli ürünler gerek yok bence .
Ballilokmam11 mnvr_3004 onun yerine evde kendiniz atıştırmalık yapabilirsiniz şekerli çok vermeyin bence
limonzeytinmom mnvr_3004 faydası yok boş şişiriyor bnece mideyi. İlk kızımda hiç almadım 2 de 1 paket aldım bir daha almadım
Bebegimm1 mnvr_3004 1 tane cicibebe 35tane küp şeker yedirmeye denk geldiğini okumuştum yani faydalı değil
fob mnvr_3004 İçindekileri okursanız az çok fikir sahibi olursunuz. Fosur fosur şişiren uzun vadeli zehir kendisi. Ek gıdaya yeni başlayan bebeğe paketli gıda vermek ona haksızlık olur, o kadar güzel mevsim meyve ve sebzeleri varken.
Busra3460 mnvr_3004 şeker yığını olan bir ürünün içinde vitaminler olsa ne olur ki ben bir iki kez kendim yedim midemi bulandırdı aşırı şekerli ve hiçbir vasfı olmayan birşey resmen zehir
Bebegimm1 SevimliHayaletCasper niye abartim araştırmadım ama içinde çok fazla şeker oldugunu herkes biliyor nettede ki bilgiler ne kadar doğru bilemem benimde ordan aklımda kalmş
Yarim_Kilo_Kiyma mnvr_3004 Pek düşünecek birşey yok. Çok sağlıksız bir ürün, arkasında içindekiler kısmına bakarsanız sırf şekerden ibaret olduğunu görürsünüz. %22 civarı gibi hatırlıyorum şeker oranını
yasminspars mnvr_3004 zararlı arkasında tipi kısmına bakarsanız şekerli yazar vitamin eklentisi elbetteki vardır ama o kadar çok şekerli şeyler tavsiye edilmiyor meyvelerin bile doğal şekeri çok gelmesin diye porsiyonlamaya dikkat etmek gerek
3kedili2bebekli mnvr_3004 küp şeker verseniz aynı şey aşırı tatlı içeriği çok kotu bebeğiniz gerçek yemek yemez onu yerse ek gıda bir şey yesin de ne yerse yesin değil gerçek yemeğe alistirmak oluyor bisverin hele bı 10 aylık falan olsun siz yaparsınız ona en güzel bisküvileri kekleri