Aminemm_ Merhaba anneler e bebeğin mont kalıpları nasıl bilen var mı bebeğim 14.5 aylık kaç yaş almam gerekiyor seneyede giysin istiyorum ürün bu bide mağazadan canlı gören var mı kalınlığı nasıl acaba çok ince mi
bisenakillisinzaten Aminemm_ e bebekten 2 yaşındaki kızıma 5 yaş mont aldım tam oldu ona göre karar ver 😁😁
Aminemm_ butterflyy_ kaç yaş vermeliyim sizce seneyede giysin istiyorum. Bide internetten al magazan değiştir yazıyordu acaba ürünü beğenmezsen başka ürünle de değişim oluyo mu
suheyla92 Aminemm_ baska ürünle değişim oluyor. Bence 3 yas alin bu sene biraz buyuk olur seneye de giyer. Ben 1 yas mont almistim oğlum 7 aylik su an büyük geliyor ama giyilir. Çok abartmayın o yüzden.
biriki 2 yaş alın 1 yaş küçük olur zaten. Eğer ki içi polarlı ise kış için uygun olur ama değilse çok ince bu montlar. Ebebek sitesinden alırsanız mağzada değişim yapabilirsiniz herhangi bir ebebek mağzasında
Aminemm_ bisenakillisinzaten @suheyla92 @biriki bu sene olsun bide seneyd giyse yeterli 3 olur diyt düşünüyorum çok teşekkürler güzel anneler yorumlarınız için 🌸☺️