uyuyanadamdannefret Kızlar ne kadar inkar etsem de bugün kan testinde pozitif çıktı. 1.5 yaşında bir oğlum var. Tam dedim rahatladım artık işe başlayacağım başa sardık 🫣 2 bebekle hayat nasıl oluyor. Arada 2 yaş 3 aylık olacak. Acaba nasıl olacak 🤯
SweetMom__ uyuyanadamdannefret olur bacım inşallah neyi çözmüyoruz ki davetsiz misafir değil o ev sahibi oldu artık.
mami68 uyuyanadamdannefret ikizlerimle kızımın arası 22 ay doğdu şimdi 35 günlük hayatımda hiç bu kadar bitmemiştim… Ama bir çocuk bir bebekle biraz daha kolay olur herhalde
uyuyanadamdannefret lceLady yaa🫣🫣🫣🫣 peki bu süreçte süsü en çok büyüğü mü zorladı küçüğü mü ya da en çok ne zorladı
lceLady uyuyanadamdannefret Yenidoğan küçük birşeyin farkında değil diye büyüğü ile ilgilendim.. önceliği ona verdim. Diğeri i hep emzir uyut bı sure böyle geçti.. ilk 3 aydan sonra bı tık zorlandım Yenidoğan hareketlenmeye başladığı için. Bu sefer ona ilgi alaka lazım. Büyük çocuğum da kiskanclik ve vurmalar basladi.uyuturken çok zorlandım biri kucağımda biri ayağımda 🥴 akşam birinden biri kalkar diğerini de uyandırır 😰 Allah’tan büyüğüne tuvalet eğitimi vermiştim de yoksa daha çok zorlanirdim.. Şimdi bı tık daha iyiyim ama kiskanclik durumu aşamadık. Herşeyden çifter çifter aliyoruz. En ufak şeyde bile kavga oluyor. Küçüğü emekliyor oda emekliyor bebek gibi davranıyor 🥴Küçüğü Severken dişlerini sıkıyor 🫢 seviyor gibi yapıyor ama canını acıtıyor.