dfn6 Kızlar kızımın(32 günlük)WBC si 10,7 çıktı değer aralığı 4-10 arası, WBC idrar mi oluyor, doktor kan değerleri normal dedi biraz kansızlık var yeni doğan için normal kansızlık dedi ama aklım wbc de kaldı 🙄
Melisayda İdrardaysa wbc idrar yolu enfeksiyonuna işaret eder sağlıkçı değilim ama bu şekilde biliyorum Değeri çok yüksek değil endişe etmeyin
dfn6 ezgdmrcasln şükür onlar normal çıkmış yeni doğduğunda enfeksiyondan yoğun bakımda yatmıştı tekrar olur mu diye aklim çıkıyor
ezgdmrcasln dfn6 olmaz Allah’ın izniyle. Beslenmesine dikkat edin anne sütü alıyorsa anne sütü almıyorsa formül mama ne gerekirse aç kalmasın çok kalabalık ortamlara sokmayın bir de çok misafir kabul etmeyin daha çok küçük inşallah daha da iyi olur çok geçmiş olsun 💐
dfn6 ezgdmrcasln karma besleniyor, sütümü çok emdigini düşünmüyorum emzik niyetine kullaniyor gibi geliyor bana o yüzden mamaya daha çok yöneldim doktor tavsiyesiyle, yine emziriyorum ama fazla kilo alamamış doktora göre, mamayı fazla versem kabız vs olmasindan korkuyorum çünkü ıkınmalari çok fazla ve çatlak oluşmuş ikinmadan dolayi annelik ne zormus 🙄
ezgdmrcasln dfn6 gazı da oluyor onu çıkaramadığı için de çok ıkınıyor. Bisiklet haraketi masaj ve ılık duş. Bir de sap Simplex ve bio Gai damlalar iyi geliyor.