tamiris Kızlar gerçekten her gün her gün 2-3-4 çeşit yemek mi yapıyorsunuz 😦 ben genelde tek çeşit yaparım, nadir iki çeşit, dün mesela Özbek pilavı vardı, bugün de kıymalı çorba yanına salata yoğurt tamam 😁😁
_Goktugunannesi__ tamiris Genelde 2 oluyor 3 nadir az kalan yemek varsa yanına ek yapıyoruz ana yemek pilav yada makarna tek çeşit yemekte iskender mantı tarzı olunca oluyor
Susamveannesi tamiris eşiniz yada çocuğunuz ne yaparsanız yer mi ? Malesef eşim ve iki çocuğum yedikleri farklı hep üç dört çeşit yemek yapıyorum bazen kişiye özel yaptığım bile oluyor mesela ben et yemem eşim et sever ona et yemeği ortak çorba yanına çocukların sevdiği bir yemek vs 🤦🏻♀️ her gün zor oluyor tabi
ayseee_ tamiris değişiyor ya ben bugün pizza yaptım mesela yanına kola bitti zaten daha bir şey gitmez dün mesela basım ağrıyordu hiç yemek yapmadım çiğköfte yedik kızıma yaptım sadece yarın da sarma yapcam insaAllah yaprak sarma lahana sarma ve kuru biber yaparım daha yanına bir şey yapmam belki cacık yaparım çorba sevmeyiz bende eşimde zaten
[silindi] kader539_ kendim yapiyorum Dilimlenmis Antrikot Biraz kuzu biraz dana kiyma Rendelenmis kurusogan Baharat tuz Karistiriyorum baton seklinde buzdolabi posetine sarip rulo yapip strecliyorum dondurucuda donuyo hafif donuk halde bicakla doner seklinde cig halini kesip tavada pisiriyorum Salca baharat azcik tereyagi ile sos hazirliyorum Pideyi hazir aliyorum kare dilimleyip firinda hafif isitiyorum tabaga aliyorum ustune et donerleri salca sosu ve kizgin tereyagi dokuyorum yanina yogurt ve kozlenmisbiberle servis yapiyorum 😊
ayseee_ ikibebedublekahve of lahana sarmasuna bayılırım bir haftadır almışım dolapta duruyor üşengeçliktrn yapamadım yarın yapcam insaAllah, afiyet olsun size de 😻
BurcuKucuk ayseee_ bizde menü bugün o kadar karışık ki🤣 2 gündür yemek kalıyor bugün onlar bitecek 🤣 etli kuru fasulye, salçalı makarna, patatesli hingel, hamburger, şehriye çorbası 🤣
Susamveannesi ayseee_ ezogelin çorbası, kıymalı çökertme, turşu, dünden birazda terbiyeli et haşlama var eşim isterse ısıtırım 🥰
sirinpatates ayseee_ tavuk suyu çorba yaptım kalan tavuklarla da tavuklu patates yemegi yaptım malzemeler boşa gitmesin 😅
Kbrbydk ayseee_ dundenn patlicanli bulgur pilavı şimdi yanına hedik çorbası yapıyorum. Cacık soğan salatası düşünüyorum.
dfn6 ayseee_ patates kabak patlıcan biber baharatlayip fırına attım üzerine bı yoğurt domates rendeleyip, tarhana çorbası salata
twobabymom_ ayseee_ Lavaş açmakta bir şey yok ya zaten aşırı büyük açmıyoruz tabak boyutunda mesela bende oklava filan kullanamiyorum merdane ile hallediyorum ne çok kalın ne de aşırı ince açın yeterli