eylulmeva1112 Bebeklerinizin kulaklarını ne zaman deldirdiniz? Bugün gidicem ama aklımda hala soru çevremdeki herkes deldirmiş ama tereddüt ediyorum kızım 11 aylık olacak haftaya
Dmt-01 eylulmeva1112 valla benim kızım 5 yaşında deldirmedim.ablamın iki kızı var biri dördüncü sınıf biri birinci sınıf onlarında kulağı delik değil.Çok acil bişey değil sonuçta.İstiyorsanız eczaneye deldirin
silaa66 eylulmeva1112 17 aylık deldirmedim küpe de aldık büyüyünce kendi isterse deldirir yengem okula giden kızının kulağını yeni deldirdi
yagmur35yy eylulmeva1112 benimde kızım 7sinde 11 aylık olcak bulunduğum şehirde kulak delimi kötü yapıyorlarmış oyuzden yaşını bekleyip deldircem
eylulmeva1112 Dmt-01 yani bende üç yaşını beklerim diyodum ama herkes neden hala deldirmedin şuan fazla hissetmez acısını dedi🥹
Dmt-01 eylulmeva1112 aynı işlem sonuçta ağrıda fark olmaz bence hatta şuanda bence kulağıyla daha çok oynar gibi geliyor.Çevreyi boşvern siz deldirmek istiyorsanız deldirin
meleksaymazz eylulmeva1112 11 aylıkken deldirdim onun şokuyla bi kaç saniye ağladı bitti şimdi çok güzel oldu iyiki deldirmişim benim kız bide ele avuca sığmıyor çok hareketim biraz daha büyüse daha zor olurdu kesinlikle