muge_anlii betus52 yıllardır çekiyorum bu illeti 😔 ben 2 tane renee alıp sıcak su torbasını soluma yatıp mideme dayıyorum tavsiye ederim sıcaklık mideni rahatlatıp gazını çıkartır
ayazpoyrazmerve betus52 normaldeoluyomu yoksa bugunmu basladi mide agriniz peki baska biseyiniz varmi
pinkcat betus52 hergun sabah aç karnına 1 yemek kaşığı tahin iç canim coook şifali❤️ ve gün içinde cok ağrıyınca da icebilirsin.. taze çekilmiş alırsan daha iyi olur tabi
betus52 muge_anlii endoskopi oldunuz mu. Ben gecen sene oldum temiz cıktı.ya üsüttüm ya da birsey dokundu
muge_anlii betus52 7 kere oldum ama her zaman bir şey yok dediler. Bi dr bana mide hassasiyetin var dikkat etmen lazım dedi. Gerçekten de öyle acı baharatlı yağlı şeyler yediğimde çok ağrır. Birde asla öğün atlamam lazım yoksa hoplatıyor.
betus52 muge_anlii birsey sormak istıyırum yemek yedikten sonra bogazımda sanki kalıyor orda tıkanıyor gibi hıssedıyorum.bunun sebebi ne olabilir
betus52 ayazpoyrazmerve bi kacgündür var.üsütme de olabilir yutkundukca bogazım acıyor midem bulanıyor.siz nie ole sordunuZ ne olabilir sizce
ayazpoyrazmerve betus52 yok bnmde dun birden mideme agri grdi batiyo gbi byle bulanti bndede oldu vucut kirginligi bide ondan srdum dedim acaba salginmi var hani
betus52 ayazpoyrazmerve birazdan doktora gidicem mide bulantısı ve mide agrım var belki serum verir.adet de oldum bu sabah mahvoldum
betus52 ayazpoyrazmerve tesekkur ederim.biraz daha iyi ama hala midem kötü gibi ekşimsi tat gelıyor.doktor gecen sene zaten endoskopi olmus dedi yapmadı üsütmüs olabilirsin dedi.kan degerime baktı ultrasona soktu
betus52 ayazpoyrazmerve kanım hafif enfeksiyon var ultrasonda temiz.üsüttüm büyük ihtimal nexium mide koruyucu verdi birde gaviscon surup verdi
betus52 pinkcat sizde yasadınız sanki bu durumu.sabah kalktıgımda bogazlarım acıyor yutkunamıyorım midem bulanıyor kötü tatla.ama garip mideme agrı yapıyor iste