KSM Arkadaşlar alıpta memnun kaldığınız Montessori yatak atar mısınız alıcam bende bebeğime ama tercihim ayaksız olanından yana düşer diye korkuyorum tamamen yere yakın olsun istiyorum çünkü bebeğim çok hareketli
Tugce0142 KSM bende uzun zamandır bakınıp araştırıyorum trendyolda bu modele karar verdim memnuniyet yüksek ayaksız modeli de var isterseniz bakabilirsiniz Satıcı: Loolpi Home
Asyaveannesi04 KSM samsorinden aldım etrafı korkuluklu zaten ben oda takımı olarak aldım ama yatağı büyük de aldım büyüdüğünde de yan korkulukları çıkıp tek kişilik yatak oluyor çünkü çok memnunum
ilosasell KSM instagramda bbutik mobilya var orada bir sürü model var bakabilirsiniz ben çok memnunum🥰
petitonunannesii Tugce0142 Ben oradan aldım 3 gün alttaki tahtasından bir tanesi kırıldı bizim bir akraba vardı marangoz ona gösterdim ne yapabiliriz diye.Budakli ağaç kullanmışlar.Az çok bu işi bilen en kalitesiz ağacı kullandıklarını anlar dedi yani maalesef saglam degil
ruhsagligi [silindi] merhaba oğlum 30 aylık asırı hareketli zıplasa vs sallanma yapıyor mu? Baza düşündüm ama içime sinmedi böyle bir Montessori düşünüyorm, önerir misiniz?
Asyaveannesi04 KSM linkini değilde instegramdan samsorin diye bakarsanız lidyanın odasını aldık o yatak bizim yatağımız
Birdunyabircennetannesi Alalı 3 ay oldu birlikte bile yatıyoruz ben memnunum Ama yatağı rahatsız yatağını değiştircem
kuzeyinannesi06 KSM Çok memnunum altı da yavru yatak ama şuan bez ıslak mendıl fazla kıyafet vs depoluyorum orada 😂