Sevgi438 2 ayda alacaklarını sanmam çünkü her bebekte hemen hemen besin intoleransı oluyor o zamanlarda asıl alaerji net 5 6. Ayda bakılıyor damar vs zaten bulunmuyor 5. Ayda verdik biz hep şüpheliyei ama 4 5. Ayda belli olur dedi doktor dediği gibi de tam 5. Ayda kanlı kaka olunca test yaptılar size en fazla deri testi yapılır o da kesin sonuç vermiyor kendiniz denemelisiniz süt ürünlerini kesip geçip geçmediğini. Bu arada 3 tüp kan alındı ama dediğim gibi ben olsam yapslr bile 2. Ayda test yaptırmam net olmaz hem de yazık yani. Biz şuan süt ürünlerini kesmedik alerjisi var ama ben yiyorum emziriyorum rqda pişik oluyor kanlınkaka yok şuan yoğurt tadımını da hastanede doktor gözetiminde yapacağız yinede bir de kuruyemiş, yumurta yaninsizin yediğiniz her şey bebeğin bünyesine alerji yapıyor olabilir bizde demirde alerji yaptı mesela kullanmak istedik ama doktor kes şuan dedi kan değerleri de normal geldi baktılar şuan kullanma demiri dedi mecburen her şeye olabiliyor bunu deneye deney bulursunuz ancak testi 2 ayda yapmazlar çok çok Küçük büyüdükçe de çoğu alerjiyi yeniyorlar istisnalar dışında hele yaşlarına gelince çoğu bitiyor bu alerjilerin