kekstraaaaaaa yarenelsa Annelikdeneyimim- bende varım son 5 kılo sınırımı bozuyor ama bu Sefer kararlıyım
Annelikdeneyimim- lohusaserbeti diyet listesi ile mi kendiniz mi yapıyorsunuz hadi hayırlı olsun şimdiden ☺️
lohusaserbeti Annelikdeneyimim- kendim 14 kilo verdim. Diyetisyene başladım ama listesine uyamadım malesef bebekle liste yapmak bana zor geliyor.
Aliveannesi96 Annelikdeneyimim- ben vermiştim bir senedir ama iki haftadır 4 kilo almışım keşke bu kadar hızlı alınmasa 😁 bugün tekrar başladım o 4 kilo için inşallah su gbi akar kilolar 🫠
Bebikoluhayatim Annelikdeneyimim- hamile kalmadan önce 52 kiloydum doguma 62 ile girmiştim doğum yaptım 57 ye düştüm sonra tekrar aldım 62 yim spor salonuna başlicam inşallah 😔 benimde baya canımı sıkıyor eski görüntümü geri istiyorum biraz karnım kaldı birde basenlerime vurdu resmen hiçbir kıyafetime giremiyorum
Mustininannesi06 Annelikdeneyimim- 2 senedir diyette olan ben😂25 kilo verdim 3 kiloyu veremiyorm 83 den 57ye düştüm doğumdan beri ama 53 54 olmak istiyorum inşallah vereceğim
Glcn_srgn23 Bende bugun basladım 56 kıloyum hedefım 51 dıyetısyenle yaptım 1 ayda 53 oldum ama hemen aldım tekrardan 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ama o zamankı disiplini suan saglıyamıyorum
Balyanak3 Annelikdeneyimim- bende varımm Ağustos’ta başladım diyete vermem gereken bı 15 kg daha var kimler neler yapiyo birbirinize destek olarak halledelim sunkg sıkıntısını Allah’ın izniyle
Kumpr Annelikdeneyimim- 6 kasım itibariyle diyete başladık görümcemle 😂 45 günün sonunda kim daha fazla kilo verirse kaybeden 1 buçuk kilo kuzu pirzola ısmarlıycak 😂 o 81 kilo ben 63. Bence biriyle iddaya girmek aşırı motive ediyor