sakinyasam 13 aylik kizim asla su icmiyor. Suluk,pipetli olandan,biberon,normal bardaktan, artik her yolu denedigimi dusunuyorum .zaten bastan beri cok su icmezdi simdi hic icmiyor.Gecici bir donemmidir.Sizler nasil care buldunuz?
ayan95 sakinyasam 14 aylık benim kızımda inanın artık zorla tutup içirmeye çalışıyorum hiç bir şekilde içmiyor içiremiyorum
153s34 sakinyasam siz tepki veriyorsaniz (iyi veya kotu farketmez) o yzden de icmiyor olabilir. Meyve suyu vs ile karistirip verin. Hani sadece rengi degissin su oldgnu zannetmesin. Corba falan yedirmeye calisin da sivi ihtiyaci oyle kapansin. Ozellikle direkt su vermek icin israr etmeyin 3-4 gun. Unutsun bi. Sonra tekrar teklif edersiniz. Ayrica kendisi bardaktan icebiliyor mu?
kimbumadam sakinyasam 1 hafta olmuş ama :) Anne sütü ya da mama fazla alıp katı gıda az yiyorsa içmez. İhtiyacı yoktur çünkü
sakinyasam kimbumadam anne sutu almadigi an yokki😄 normal yemekte yiyor.Suyu gorunce basini salliyo resmen istemiyor
kimbumadam sakinyasam Ordan alıyordur işte sıvı :) Bütün gün kahve çay içsen su aklına gelir mi aynı hesap Öğünlerinden sonra susatıcak bir şeyler ver karadut özü gibi🥹