busragunesm Sorun olur mu acaba meyve sularının 1 yaş öncesi verilmemesine dikkat ettim ama artık versem en azından mandalina suyunu çok seviyor dilimleri eline verince tam suyunu alamıyor
Mrvsmt2502 busragunesm posası ile birlikte verecekseniz meyve suyunu olabilir ama sadece suyu yarardan çok zararlı posasız sadece şekerli su
Meliha1234 9.5 aylık ben portakal ve mandalina veriyorm ilk oglumada vermiştim severek yiyor pişik ve alerji yapmadığında sıkıntı yok demişti doktorumuz bir gün aralıklarla veriyorm genelde ama suyundan çok posasiyla yemeyi seviyorlar
damladll Meliha1234 merhaba 13 aylık henüz portakal mandalina vermedim ek gıda dönemi yaza gelmişti zaten ama nasıl yiyorlar nasıl veriyorsunuz acaba? Korkuyorum boğazına kaçar mı diye de, mandalinayı mesela bir dilim veriyor musunuz eline
Mrvsmt2502 busragunesm tanecikleride düşüyorsa posalıdır sadece su gibiyse içinde kalıntı yoksa posalı değildir
Meliha1234 damladll kontrolüm dahilinde veriyorum elinde mama sandalyesinde önümde oluyor genellikle elinde dilim şeklinde yiyor elmayı mandalina ve portakalı minik parçalara boluyorm kimi zaman kendi yiyor kimi zaman ben veriyorm