utkummm reyreylo benimkide yarim saate bi yada saat basi kalkiyo gece hep boyleydi ama sizinde mi hep boyleydi yoksa bu ara mi boyle,gece uykusuna kacta geciyo
reyreylo utkummm benim kızım geceleri 2-3 kere uyanırdı ama bu aralar dişten sanırım bozuldu. Bazen de hastalanıyor çok uyanıyor. En geç 9 da yatmış oluyor. Nadiren 9:30 gibi uyuduğu oluyor eğer ikinci uykuyu geç yapmışsa. Bazı bebekler ne yaparsan yap sık uyanıyor bence.
utkummm Newmomm345 bu ara mi boyle gece uykusu Bizimki hep boyleydi saat basi uyaniyor bazen yarim saate bir
utkummm Newmomm345 ya ne guzelmis sizinki distendir o zaman biz hep saat basi kalkiyoz dogdugundan beri
gzdnrdmla Bizde bikaç güne 9 aylık olucaz sabah 8 gibi uyanır ilk uyku 11 de 1.5 saat ikinci uyku 4 gibi 1.5saat gece uykusuna en geç 9 da geçmiş olur gecede bir kere kalkar
esraes eylm1 aynen söylediğiniz gibi geçen gece 20 kez kalktığıma eminim aç değil altı temiz bir türlü dalamıyor. Her kalktığımda sizin dediğiniz pozisyondaydı. Dün gece biraz daha az kalktık ama normale göre yine çoktu yani durum aynı
eylm1 esraes yeni bi beceri mi diyeceğim ama 3aydır emekleyip oturuyor zaten. Gece bunları sürekli yapmasını anlamadım. Gözler kapalı uykulu ama yüzüstü dönüp hop oturuyor
esraes eylm1 aynı valla. Emekleyip kendi kendine durduğu yerde tekrar oturtamıyordu şimdi artık bugün onu yapmaya başladı. İstediği zaman kendi oturuyor emeklemeye devam ediyor bi de bi yerlere tutunup kalkmaya başladı gibi bilmiyorum bunlardan mı🤷🏻♀️
gzdnrdmla Reflüsü olan bir bebekti bu yüzden ilk 6 ay çok zorlandık geceleri değil ama gündüz neredeyse hiç uyumayan bi bebekti çok şükür 2 aydır iyi kötü bir düzen tutturduk
hepoyleolurzaten___ sabah 6 da kalkar 10 da bir uyku 15-15, 30 civarı ikinci uyku gece de 20,30-21, 30 bazen 22.00 değişiyor toplamda gündüzleri 1 saat yada 1 buçuk saat uyur nadiren 2 saat oluyor gecede 527171718 defa kalkar
utkummm hepoyleolurzaten___ ya benimki gunduz 3 saat uyuyo toplam cok mu uyuyo acaba gece bu yuzden mi saat basi uyaniyo diye dusunuyodum sizinki az uyuyuncada sık uyaniyomus anlamiyom ben bu bebeleri