kelebegiminannesiyim Kızım 15 ay 15 günlük. Son 1 haftadır felan çok sık tuvaletini yapıyor. Günde 5-6 kez büyük tuvaletini yapması normal mi? Dün akşam dokuz ile sabah 9 arasında 5. tuvaletini yapışı. Anormal bir durum mu doktora götürmeli miyim?
nadidelifora kelebegiminannesiyim ishal gibi mi. Yakın zamanda antibiyotik kullandı mi. Gece bu kadar kaka yapması normal değil. Usuttuyse oda etki etmiştir. Bir kaka kültürü baktırmak da fayda olabilir.
kelebegiminannesiyim nadidelifora ishal desem de yalan olur ishal değil desem de. Bir bakıyorum normal yapıyor bir bakıyorum ishal gibi. Herhangi bir antibiyotik kullanımı olmadı. Grip oldu ama gribi geçeli oldu baya
nadidelifora kelebegiminannesiyim bakteri açısından bir değerlendirme yapılsa iyi olur. Bu arada probiyotik veriyor musunuz bilmiyorum ama mutlaka verin. Ev yapımı sirke en güzel probiyotik birde yoğurt ve kefir tabi🌸 bağırsak florası bozulduysa toparlanır 🌸
kelebegiminannesiyim nadidelifora yoğurdu her gün mutlaka veriyorum. Kefir vermek istiyorum ama içeriği en temiz hangisi bilmediğim için veremiyorum