yerveyuzu Annneler selam, kızım 5 ay 20 günlük yatarak emziriyorum ve böyle uyumaya alışkın aylardır ama artık yanından kalktığım an uyanıyor bi uyku saati kalmadı bugün beşikte ninni söyleyerek 1 saatte zor uyuttum ama yarım saat sonra uyandı ve mecbur yine emzirerek uyuttum bi akıl verir misiniz nasıl beşiğine alıştırıp uyku eğitimi verebilirim ağlatarak yapmak istemiyorum
sumeyye199i Aynılarını yaşıyorum sizinle eşimle ayrı yatıyorum oyüzden ne yaptıysak olmadı kızım benden ayrı uyumuyor uyusada çok kısa uykuları bende bilmiyorum napacağımı benimse 5 ay 10 günlük resmen yatakta beni arıyor gece ve emerek uyuyor herşeyi denedim ama olmadı
denizaras14 Ben çok zorlandığım için çok ünlü birinden uyku eğitimi aldım hiç fayda görmedim. Boşuna gitti param. Uyubebeğim sayfası instagramdan bakın, ama asla almayın tamamen dolandırıcılar…
yerveyuzu denizaras14 ya zaten o kadar sıkıntı ki alınsa bile bi diş krizinde atakta seyahatte hemen bozulacak boşa gidecek :(
Elmsnghn yerveyuzu şu an yaptınız yaptınız emin olun ilerde daha zorlaşacak. Kademeli şekilde gideceksiniz ilk 3 gün inat edin sonra siz rahat edeceksiniz. Şimdi yatağına alistirdiniz mi ilerde iyi ki dersiniz. Bir bebeğim daha olursa bende 4. Ayından itibaren yatağına bırakıp öyle alistiracagim. İlk başta yatakta piş pis yapın yarım saatte bir uyansa dahi ilk günlerdn sonra o sürelerde uzayacak merak etmeyin. Uyandığında meme gelmediğini görünce ikna olacak.
Ftet yerveyuzu bebeğiniz 6 ayı geçtikten sonra zaten yavaş yavaş kendi uyumak isticektir benim bi tane doktor vardı ankarada ünlü onu aramıştım uyku eğitmi için 6. Ayı bitirdikten sonra verebiliriz demişti bebeği önceden zorlamaya gerek yok küçükler çünkü 6 aydan sonra daha basit
yerveyuzu Elmsnghn mırın kırın yaparken almadım bugün denerken ama artık sinirlenip ağlamanın dozunu arttırıyor ağlaya ağlaya uyusun da istemediğimden uzatmadım ama böyle mi olmalı ya
Elmsnghn yerveyuzu yok.yok sakın ağlatmayin. Aglatmadan dikkatini başka yöne çekin ben mesela tutturdugunda ayakta kucağıma alıyorum emzirir pozisyonunda salliyordm. Tamam annecim tamam diye sakince konusuyodum. İlk zamanlar çok çok zor Allah var. Bide atakti disti devamlı o dönemlerde de emmeye düşüyor. Gece emmesini bitirdiginiz gibi uykusuda çok rahat edecek.