Hivaa dur bak öncd güzellikle yazıcam en baştan çünkü düşündüm de lohusasınve ben lohusalara asla kıyamam profilime girersen anlarsın sayfalarca yardımcı olmaya çalıştım.
Şimdi şöyle bak, bebeğinde karakter olan sinir özelliğini görmeniz için henüz erken, belki de sinirli bi insan olacaktır ama şu anlık anlayamayız çünkü henüz çook küçük. Ağlamasının sebebi sizin hoşuna gitmeyen dediğiniz onu huzursuz eden şeyler. Bunlar karşısındaki ağlamaları da olağan çünkü başka türlü kendini ifade etmeyi bilmiyor. Endişelenmenize henüz gerek yok, Allah bebeğinize güzel ömür versin.
Gelelim size, hakikaten kötü niyetle yazmamıştım başta ama çok saldırgan bir tavrınız var. Bu sinir size zarar inanın. Amacım kimseye bu forumda kötülük yapmak olmadı dediğim gibi profilime baksanız görürsünüz az çok. Lütfen biraz sakin olun, herkes size kötülükle yaklaşmıylr olabilir. Sizin çocuğunuzu tabi ki ben tanıyamam ama o dönemleri geçireli çok olmadı ve az çok tecrübeliyim, kendinizi bu çocuğun karakteri diye üzmenizi istemedim. Henüz bunu belli edemeyecek küçüklükte olduğunu belirttim. Lütfen bu kadar gergin olmayın, inanın kalbe, tansiyona, psikolojiye zarar.