Ct12345 Giymiyor güzellikle söylüyorum yok bağırıyorsun yok hep idrar yolu enfeksiyonu yerden alıyor soğuğu
buglemannesi Ct12345 benim kızım 8 aylık çok sıkılıyor sürte sürte çıkarıyor külotlu çorap giydiriyorum artık alıştı hemen
Bebegimm1 Ct12345 ayaklı pijama giydirin bol alın sizin cocugunuzuda rahatsız ediyordur benmki bebekliğinden bu yana hiç giymez gerçi bende giydirmedim evde çorap.enfeksiyon ayakları soğuk oldugu için mi oluyormş
kahvepres Ct12345 bizmkide hemen cıkaryr bir dışarı cıkınca gidip coraplarnı getirir mecbur yarından itibaren külotlu corapa gececez cünki tüm hastalklar malesef ayaktan başlar
3kedili2bebekli Ct12345 soğuktan olmuyor idrar yolu enfeksiyonu, özel bölgede bakteri uremesinden oturu oluyor, çorap için de ince hafif bambu coraplar deneyin bunaliyordur belki
emiray54 Ct12345 oğlum dört yaşında olacak bir ay sonra. oda sevmiyor kızıyorum bnde ama, iki dk sonra çıkarmış buluyorum..
Mery103 Ct12345 Ayy bi çözümünü bilen varsa bana da söylesin iki çocuğum da hiç sevmiyor çorabı evde asla giymezler gittiğimiz yerlerde de çıkarıyorlar hatta geçen oyun alanında o topların içinde çorap arıyordum 🥹
BuzluKahve Ct12345 Çorap giymemekten idrar yolu enfeksiyonu mu?😐 Bizim evde çorap sadece ayakkabıyla giyilen bir şeydir. Evde hepimiz çorapsızız😅