ChatGPTanne_ Kızlar bebeğim 5 kilo 2 ay 10 günlük sleepy 2 küçük gelmeye başladı molfiks alıcam ama kalıplarını bilmiyorum 2 mini yazıyor 3 midi yazıyor sizce hangisini almalıyım fikri olan
civciv53 ChatGPTanne_ benimde bebeğim 5 kilodan beri molfiks 2 ve 3 kullandım şuan 6 olmuştur ilk önce elimdeki sleepy4 ü kullanıcam sonra molfiks 4 lere geçerim çünkü sleepy nin kalıbı molfikse göre küçük canım bence sen direk molfiks 3 al çokta alma ben 2 paket bitirdim 3 numara şimdi 4 e geçicem
ChatGPTanne_ suheyla92 2 siparişi verdim inşallah sıkmaz kızımı ya sleepy sıkmıştı ama onun kalıpları çok küçük diğerlerine göre
Minigiimm_ ChatGPTanne_ bence iptal edin sıkıyor ben evde kullandım elimdekini bitirmek için sık sık da değiştirp durdum taşırıyor çünkü
Minigiimm_ ChatGPTanne_ eşime aldırdım dün e bebekden 68 li nir paket bittikçe aldırmak daha mantıklı çünkü hemen büyüyorlar stok yapmanın bir mantığı yok .
ChatGPTanne_ civciv53 evet dediğini yaparım Sürekli bez değişikliği yapıyorum bakalım umarım bundan memnun kalırım