Tatlican Bebisannesi Yaa ben ikisinide sevemedim🙈 ama onemli olan senin sevmen ve anlami guzel olmasi Ben kzimin ismi erva herkes baska isim söyledi ama icime sinen bu isimdi ve koydum
Snp57asel Bebisannesi ben sana bi oneriyle gelim açelya bu ismi kızıma ismini koymadan önce görseydim bunu koyardım kesin kulağa çok hoş geliyor bi düşün derim 😊
Pikapikapikacuuu Bebisannesi Belinay diyorum ama 2. Kızım olsa Gökçe ya da Zeynep isterdim.Kızımın adı Betül
GoktugMoms__ Bebisannesi Hafsa şimdi bir videoda gördüm Anlamı çok güzel bide peygamberimizin sevdiği 4 kız isminden biriymis
Ffak Kızımın adı Belinay ve anlamı çok hoşuma gitmişti ve isminde i harfi ve a harfi bulunan çocuklar lider ruhlu olurlar
mehmetalp42 Bebisannesi ikidide degil bence ama , Belinay daha güzel.. Hafsa zor anlaşılıyor bir yakınımızda koydu
hfsgltn Kızımın ismini ya ecrin yada hafsa diye seçtim çok araştırdım dinledim baktım hafsa dinimize daha uygun peygamber efendimizin eşinin adı hz ömerin kızının ismi ağır bir isim ve hafsa koydum hiçte pişman değilim kulağa çok hoş geliyor :)