birkadinbiranne Hanımlar benim bebiş 10 ay 12 günlük gece en kötü 5 kez uyanır, sizin bebekler kaç aylık ortalama kaç kez uyanıyorlar?
dertlikaval birkadinbiranne gündüz çok uyuyor olabilir mi gündüz ne akdar uyuyor ortalama sabah güne kaçta başlıyorsunuz gece kaçta uyuyor
Busraata33 birkadinbiranne Bizde öyle ama bazen büyük oğlumda geliyor sabaha karşı bunalım geçiriyorum ikisinin arasında 😀
birkadinbiranne dertlikaval Gündüz 2 uyku yapıyor. sabah uykusu 1 buçuk saat , akşam üzeride 1 saat uyuyor. 17.00 den sonra uyutmuyorum gece 21.00 gibi tekrar uykuya geçiyor.
gizematadeniz cennetlerim ay cok korkuyorum bundan. 2 aylik. Gazdan kivranmaktan dalamiyo uykuya yavrum. Gecer dediler 3. Aydan sonra ama uzayanlar var sizin gibi. Insallah gecer
helinsila birkadinbiranne oğlum 1 hafta sonra 1 yaşına gircek bazen hiç uyanmaz çoğunlukla uyanmaz ama bazen hasta falan olduğunda dönüp dönüp durur uyuyamaz 28 aylık kızımda aynı sekilde rahatsızlığı olmadığı sürece uyanmaz çok şükür ❤️
elfrzgar helinsila benimde oğlum 20 gun sonra yaşına gircek ama aylardır geceleri sayisiz şekilde uyanıyor 10 kere kalktığı bile oluyor uyku duzeni nasıl sizin mesela gunduz kacta uyuyor kac saat uyuyor
zeynepyusufaslan birkadinbiranne gündüz hiç uyumuyor tam diyorum oh gece uzun uyur ama minimum 4-5 kez uyanıyor 🥹🥹
suheyla92 birkadinbiranne bazen 3-4 bazen 10 🤦🏼♀️ Bu gece mesela surekli miy miydi ve surekli döndü doğru duzgun uyutmadi offff cok uykum var
Elvinemine Bizimki axşam 8de uyursa gece sadece açıldığında iki kez uyanır beş aylık amma iki gecesi kendimden ayrı uyutmak istiyorum kendi beşigine koyuyorum gece üç dört kez uyanib beni arıyor sonra ağlıyor yanıma aliyorum😂gerçi bende ondan ayrı uyuyamiyorim