2_surpriz_yumurta01 Oğlum 15 aylık oldu doğduğunda emziremedim kızım 9 günlük oldu ama kızım emiyor bı konuda vicdan azabı duyuyorum neden oğlumu emziremedim diye bu durumu yaşayan var mı
dertlikaval 2_surpriz_yumurta01 her çocuk bri olmuyor elinizden geleni yaptıysanız üzülmeyin benim oğlum emmek istemedi zorla tek göğüs 14 aylık emziriyorum tabi mama da vermek zorunda kaldım
daha_ben_buyumemisken 2_surpriz_yumurta01 ikisi de sizin çocuğunuz ama rızıklari sizden değil onlar da ayrı bir insan / kul. Herkes nasibi kadar sonuçta
MerveH_ 2_surpriz_yumurta01 aynısı oldu oğlumu sadece 5 ay emzirebildim kızıma hamile kaldım 9 aydır hala emziriyorum çok şükür ama arada kaynanam emziremedi deyim heryerde anlatiyo sagolsun içim acıyor o zamanlar sanki kötü bi anneymisim gibi hissediyorum ama içimizi bi tek allah biliyor
daha_ben_buyumemisken 2_surpriz_yumurta01 aklınıza geldikçe bu düşünceyi kovun. Biyoe düşünerek 2. Bebeğinizde emmeyecek
MerveH_ 2_surpriz_yumurta01 benim akrabam vardı o da hiç emzirmedi iki bebeğini de ama üzülmedim de sen de uzulme
Elmsnghn 2_surpriz_yumurta01 bence annelik=vicdan azabı. Eminim şimdi emzirmis olsaydınız bile içinizi kemirecek başka şeyler olacaktı. Hiiic vicdan azabı çekmeyin onun tırnağına zarar gelse sizin caniniz acır siz onun için herşeyin en iyisini bu zamana kadar yapmışsınizdir zaten. Sizin nefesiniz dahi ona mutluluk hiç üzmeyin kenidinizi 💞
Fatma0090 2_surpriz_yumurta01 şenlik bi sorun değil ki canım benim oğlum hiç emmedi ama ben çok çabaladım süt annede yaptım ne onu ne beni emmedi sonra sütüm kesildi vicdanım rahat cünkü çabaladım her bebek bir değil biri emer biri emmez