Benim oğlumda da var hatta inek etı ve inek sütü alerjısı olarak çıktı 7 aylıktı. 4 aylıkkem sutum kesıldı aptamil kullanıyorduk. Icındekı sut maddesı ile ortaya çıktı. 1.5 yasında bıcak gibi kesilecek dendı. Et alerjısi bottı ama süt hala devam ediyor. Süt içince kakası uzum yesılı gibi bır renk oluyo. Yoğurt yemeklerın yanında verıyorum. Dün öğün olarak meyve bisküvi ile ezerek verdım yoğurda da tepki verdi. 1 yemek tabagı olınca bozdu sanırm o da. Şuan 32aylık hala devam ediyor anlayacağınız. Nasıl ortaya çıktı dersenız her ay 1kg alırken 7.ayda 400gr almıştı. Aynı beslenmesıne rağmen. Hoc eksiksız saatınde ıcıyordu mamasını. Prematüre olduğundan daha ek gıdaya gecmemıstık. Mamadan belli oldu. Anladıgım kadarıyla bagırsakta emılemıyor bızım. Allahtan kan gelmiyor. Kg almadığına göre o odemde demekki sımdıde yaramıyor o yedıgı yoğurt da. Çok üzülüyorum. 32aylık 12.8kg 92cm minyon. Çok şükür egzemavs de olabilirdi yok şuan. Kan tahlili ile cıkto sonra çocuk dr bızı alerjı uzmanına gönderdi derı testı yaptı. Orda netleşti. Ertelemeyın