Ltfe Merhaba! Hanımlar trendyoldan hiç alışveriş yapmadım daha doğrusu cesaret edemiyoruö denemeden almak bana göre değil aslında çoğu kişi gelen ürünü geri gönderiyormuş bende kargo işiyle uğraşmayı pek sevmem ama bi denemek istiyorum trendyolun hangi maRkası güvenilir
Yasemin000 Ltfe Trendyol gayet güvenilir bi site iade işlemleri de çok kolay yorumları okuyarak alabilirsiniz alacağınız ürünü
Ikrazumra19 Ltfe aylardir alisveris yapiyorum butun yaz alisverisi kendim bebegim ve esim dahil hep trendyil aldik kac defa mama aldim kizima oyuncak aldim hic problem yasamadim zaten belli markalar var
Rosemom Ltfe zaten oradaki markalar bilip tanıdığımiz markalar yıllardır hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim
Ebruko Trendyol da neredeyse tüm markalar var. Yani AVM'ye gittiğinizde gördüğünüz tüm markalar hemen hemen mevcut. İade bile oluyo. Bi tanıdığım aynı t-shirtün 2 bedenini aldı , dar geleni geri iade etti mesela. En güvenilir sitelerden birisi kesinlikle.
Handan57 Ltfe hep ordan alıyorum gayet guwenilir bir yer ☺ oğlumun b3zini islak mendilini ewimin eksiğini bugün de pişik kremi aldm hemen kargoya werilmis çok hızlı
Minikbal Ltfe trendyol güvenilir Bi site yıllardır oradan alışveriş yapıyorum geri gönderdiğimde çok oldu hiç bi sorun yaşamadım. İstediğiniz markayı alın trendyol garantisi olduğu için sorun yaşamazsınız
Denizoglum Ltfe gecen ogluma astronot tulum siparis ettim dun elime ulasti cok memnun kaldim canim ilk defa siparis verdm
Super_anne3434 Ltfe guvenilir bi site urunlerin altinda yorumlar var ve egee begenmessen iade edersin ben mesela saat almistim daha ilk kullanmamda koptu geri yolladim hemen oarami yatirdilar ama baya alisveris yapiyorum ozellikle piercardin cantalar muthis
Gul_41 Ltfe Dikkatli olun kredi kartı bilgilerinizi kaptırmayın. Yaklaşık 2 ay önce trendyol dan yaptığım alış veriş sonucu kart bilgilerim nasıl oluyorsa çalındı. Hirsizlik yapılmaya çalışıldı. Gecenin bi vakti hesabım üzerinden alış veriş yapılmak istendi. Hatta başıma gelen hadise haber bülteninde haber olarak çıktı. Bankadan bile şaşırdılar nasıl böyle güvenilir site zafiyet verdi diye. Dikkatli olun..
Evin28 Ltfe neredeyse bebeğimin ve kendimin bütün ihtiyaçlarını oradan alıyorum çok memnunum iade veya değişimde hiç problem yaratmıyorlar kargoları da en geç 3 günde teslim ediliyor.. ben çok memnunum trendyoldan 👍
FatosYK Ltfe bebeğimin mevlüdü için alısverıs yapmam gerekıodu ama hiç vaktim yoktu ben de trendyoldan 3 tane elbıse aldım hangısı olursa dıye biri cok guzel oldu diğer ikisini iade ettim napayım 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Kesinlikle en güvenilir alısverıs sitesi
Cigdem07 Ltfe En güvenilir alışveriş sitesi 👍👍 bütün dolabım trendyol 😃 iade şansım var en azından o çok güzel instagramdan alışveriş yapılmaz.. paranla rezil olursun.
ATC Ltfe Trendyol baya güvenilir ben evimin çayını bile ordan alıyorum canım deterjan kıyafet daha bir Sürü şey 😌
Hunilianne Ltfe trendyoldan almadığım şey yok. İade edersen de sıkıntı cikarmiyorlar. Beğenmeyen veya vazgeçmen bile yeterli. Bir kod alıyorsun o kodla kargoya verip ödemesiz yollayabilirsin