ahmetseliminannesi Aysehan Hayır canm gerileme gibi bi durumu olmaz , zaten o kadar gözle ölçülecek bir durum değil
Aysehan ahmetseliminannesi ayy inşallah gerileme yoktur.Pazartesi kontrolümüz var.Umarım herşey yolundadır
Edaemekli Merhabalar benim bebegim de de gerilik var sağ alfa 61 beta 42 sol alfa 66 beta 43 doktor normal dedi çok hafif gerilik varmış 1 ay şinanay randevu vermişti bugün bebeğimin bacak boyunu ölçtüm gerilik plan bacağı kısa kalmış çok üzülüyorum
Misskokulum Edaemekli canm önemli olan bildiğim kadarıyla Alfanin 60 ve üzeri olması senin değerler iyi gayet 🙄
Edaemekli Misskokulum ama diğer bacağı kısa hafif gerilik olan gecekten artık uyiyamiyorim kafama çok taktım
Misskokulum Edaemekli kafanı yorma kuzum düzelecek Allah’ın izniyle çift bez tak bacaklarını ayrık tut sürekli ben 1 ay o şekilde dikkat ettim düzeldi çok şükür
Mugeboz ahmetseliminannesi biz kalca ultrasonunu ihmal ettik , sonra salgınlar felan derken gitmeyede korkuyoruz hastaneye . 3.5 aylık suan bebeğim kalça ultrasonu icin bakarlar değilmi ?
ahmetseliminannesi Mugeboz Bazı ultrason doktoru bakmaya biliyor canm genelde 4 ten sonra bakilmaz ama sen yinede bi götür eger ultrasonda çıkmazsa zaten röntgene gonderiliyorsunuz
Edaemekli Misskokulum bence çift bez takıyorum şuan başladım yarın doktora gideceğiz tekrardan baktiracagiz emin olmak için bacağının kısalığına kafam çok takildi
tosuncukannesi Minik- canım 1 aylıkken bizede aynısını söyledi doktor cift bez kullandik bugün 2 ay kontrolu vardı düzelmiş
Minik- tosuncukannesisizede çok geçmiş olsun canım burda okuduğum yorumlarda çoğu arkadaş çift bez kullanmış benim doktorum neden bana söylemedi onu merak ediyorum
Edaemekli cerennaslann ben ölçtüm iki bacağını birleştirdim gerilik olan bacağı kısa kalmış diğer bacağı uzun