HicisleriBakani _bebetoo eger sadece d3 veriyorsaniz d3k2 formunda degilse arkasindan bol kalsiyum iceren bir kahvaltidan once vermelisiniz. D3k2 formundaysa ek kalsiyum ihtiyaci olmaz yine sabahtan verilmeli. Aksama birakmayin uykusuzluk yapar
cudana Sanırım tokken vermek daha iyi ben buna dikkat etmiyordum sadece saat 11’e kadar veriyorum mutlaka sabah. Şimdi hep tok vericem
_bebetoo cudana aynen bende sabah 10 da emzirip verdim midesi bulandı biraz sonra tekrar emzirdim geçti inşallah doğru vermisimdir
_bebetoo bsrakurt biliyorum o markayı hamile iken kullanmıştım vitaminlerini baya etkili memnun kaldim
betul1221 bsrakurt birinden duymuştum devletin verdiği d vitamini hızursuzluk yapıyor bebekte ben ocean aldım daha iyi demişti. Siz de aynı görüşte misiniz
cudana betul1221 ben öyle düşünüyorum bizde yaptı huzursuzluk 2 gün kullanıp attım ocean kullanıyoruz artık
betul1221 cudana bir de sprey ve damla şeklinde iki aparatı ver. Bir kere kullanmam yeter değil mi? Devletin verdiğinde 3 damla kullanıyordum