ipeksibel bebe bisküvisini ben de denedim çok sert oldu e bebekten keçi sütlü organik bebe bisküvisi alıyorum. Her şeyi evde yapmaya çalışıyorum ben de ama olmadığı zaman da elimden geldiğince güvendiğim yerlerden alıyorum. Gün içerisindeki öğün miktarını düzenleyebilirsiniz. Gün içerisinde yeterince yemezse gece uyanmalar çok olur, Gün içerisinde uykusunu alamazsa da gece çok uyanır. En az düzenli 2 öğün yemesi gerekiyor, yedirebiliyorsanız 3 öğün. Yaşına az kalmış yemek yemeye alışması lazım. 1 yaşında 3 öğün ve en az 2 ara öğün yemesi lazım. Şimdiden duzenli hale getirmenizde fayda var. Gün içerisinde ogunlerini güzelce yerse ve yine uyanirsa alışmış olduğu için uyaniyordur o uyanmadan 1 saat önce mamasını verip yavaş yavaş saatleri öne çekerseniz tokluk hissine alışıp gece uyanmalarini bırakabilir. Bir de bunu deneyin belki faydası olur. Eğer bir sıkıntısı yoksa ağrısı sızısı olmuyorsa, diş gelmiyorsa bu yaptıklarınıza bir cevap verecektir diye düşünüyorum. Rabbim kolaylıklar versin💕