Acemi-annee Bebeğime kaç kere balık denediysem yemedi, balık yağı kullanmak istiyorum. Hem temiz içerikli hem de bebeklerinizin severek içtiği balık yağı öneriniz var mı?
Strongmom7 Acemi-annee Easy fish oil aldım yeni şurup formlarındaki balık yağları daha iyi EPA ve DHA değerleri daha yüksek ama içirmek çok zor bunlar jelibon gibi oğlum deli oluyor hatta gelip gidip istiyor sanki iştahını da açtı şuanlık memnunum
MeetJoeBlack Acemi-annee 2 yaşından sonra möllers ve ocean denemiştim ama sevmedi içmedi. Şimdi easy fish oil aldım ona bayıldı jelibon diye yiyor, bi tane daha istiyor. Ve iştahını da açtığını söyleyebilirim. Sen
Acemi-annee Strongmom7 temiz içeriğe mi sahip ? Reklamlarda görüyorum ama içerisi hakkında pek bilgi sahibi değilim
Acemi-annee MeetJoeBlack benim oğlum 1.5 yaşında o jelibon dediğiniz form boğazında kalabilecek bir yapıda mı?
Strongmom7 Acemi-annee Evet temiz çocuk doktorları möllers ocean easyfishoil öneriyor zaten çoğunlukla ve yumuşak bebeğinizin çiğneme durumuna bağlı jelibon dan daha yumuşak ama onu söyleyeyim
MeetJoeBlack Acemi-annee yani çiğneyebiliyorsa eğer , ikiye bölüp verilebilir diye düşünüyorum. Kaygan bir yapısı var, jelibon gibi ama daha kolay kopuyor. Denemek lazım bilemedim 🤷🏻♀️