dilos6 esma57 emzirdikten sonra huzursuzlanmıyorsa gayet normal, artık görüş açıları uzadığı netleştiği için etrafa merak salıyorlar, genelde 40 dk da bir, 1 saatte bir emmek isterler 5/10/15 dk sürebilir
rojem tanura08 çok normal canım başlarda hep memede uyurlar ama sen uyandır onu ayaklariyla oyna burnuyla oyna uyandırıp içir. Ben sürekli emziriyordum yok şu kadar saat bu kadar saat takılma ne zaman istersen ver saat başı yarım saatte bir zaten o alabileceği kadar alacak en azından emmeye alışsın
tanura08 rojem öyle yapıyorum aç kaldığını düşünmüyorum aslında fazlasını çıkarıyor genelde kilo alımınada baktılar ilk hafta normaldi korkum az emerde sarılık felan olur diye risk çok yoktu ama olabilir mi bilmiyorum bu zamandan sonra
rojem esma57 benimde aynı sorun vardı şimdi 4 aylık olduk hala öyle doktor artık çok normal yenidoğan değil öyle eskisi gibi emmicek hatta kakasinida az yapıyor oda çok normal artık büyüyor dedi. Bende emzirecegim zaman sessiz bir yere gidiyorum bazen aldığım nefes bile dikaktini dağıtıyor hemen etrafa bakmaya başlıyor 😄 memede kendi kendine sesler çıkarıyor büyüyorlar keşifleri artıyor 🥺
winchestera esma57 artık çene kasları iyice kuvvetlendiği için bu sürede gayet rahat memeyi boşaltabilir yani normal🥰 2. Aydan beri neredeyse tek memeyi emziriyorum max ⅚ dk emiyor aynen ve 2-3 saatte bir hatta doktorum şimdi 4 saati bekle dedi ama o kadar bekletemiyorum çünkü istiyor ama bu seferde fazla gelip kusuyor😒
rojem tanura08 yok yok o riski sil at kafandan zaten gerek görürse doktor mama ve ek gıdayla destekletir takipte diyorsun zaten . Benimde bebeğim 4 aylık 6.5 kilo mesela çevremdeki herkes zayıf diyor ama doktordan hayır ayına göre gelişimi çok iyi diyor o yüzden doktor takibi daha rahatlatıcı