kinderpingui Kızlar post üstüne pot açıyorum 😁😁 Tezgah üstünü yenilemek istiyorum sizde ne tarz aksesuarlar baharatlılklar var merakımı af edin müsait olanlar resim paylaşabilirmi fikir edinmek istiyorum biraz 😊
oglumubeklerken kinderpingui yagdanlik, air fry, kettle, tost makinesi onu da bazen dolaba kaldırıyorum, bir de çöp kovası var başka birsey yok tezgah üstünde tabi meyve falan oluyor da. Öyle baharatlı falan hiç sevmiyorum tezgahta
LadyGaddar kinderpingui Bu aralar bu hoşuma gitti ama almiycam ocağımin sağ tarafında yagdanliklarim var diğer taraf duvar Ocagim ortada olsaydı bundan kesin alirdim çok kullanışlı biseye benziyor Yagdanligim caycim ve mikrodalgam var
Cipsdelisianne kinderpingui baharatlk kettl mikro dalga cöp kovam yagdanlık kahve ve cay kavanozum Bulasık selem😅
asennaa Sağ baştan sayıyorum 🤣 filtre kahve makinesi, Türk kahvesi makinesi, kettle, tost makinesi, yağdanlık, ikili raf var içinde baharatlıklar var. U şeklinde tezgahım
Bayancorek kinderpingui Tezgahım büyük ama Doldurmayı sevmiyorum gözüme hoş gelmiyor sadelikten yanayım su ısıtıcı ve yağdanlık var sadece başka bir şey yok
cokbilmismom kinderpingui hiç bir şey yok sadece tost makinası var çok sık kullandığım için o da yoksa ona bile tahammülüm yok. Boş tezgah seviyorum
dilos6 kinderpingui ay tezgahta ne kadar şey varsa bana dağınık gelir o yüzden sadece kettle’ım var çöp kovam da alt dolap kapağımla birleşik, ayrıca tezgahta olması da hiç hijyenik gelmiyor bana 🤮
betul97_ kinderpingui Benim L şeklinde tezgahım var orada normal evye, ankastre set var ocağın yanında yağdanlık, kaşıklık, tuz var. Tam karşısında küçük bir tezgahım var onun üstünde de airfryer, tost makinesi, çaycı, kahve makinesi ve blender seti var