askbebegimmbenim pr24 6.aydan itibaren verdim. Bazen muz abakado içine karıştırıyordum artık sabah yumurtası ayrı labne peynir ayrı veriyorum
3kedili2bebekli pr24 önce sade verseniz tadım yapsanız çok daha güzel olur labne yogurt gibi alerjen ürünler hem tadım yapılmalı hemde karıştırılmadan verilmelidir ki hem alerjiktir hemde yalnız guzel yenilen gıdalardır ayrım yapmayı bilsin 6. Aydan itibaren verebilirsiniz
pr24 Omeraslan Omeraslan Teşekkür ederim benim bebeğimde 5.5 aylık okudum kitapta inek sütü ve ürünleri ilk 1 yıl önerilmiyor kafam karıştı vermekte istiyorum bence muz ve avokadoyu çok güzel yakışıyor
pr24 Teşekkür ederim benim bebeğimde 5.5 aylık okudum kitapta inek sütü ve ürünleri ilk 1 yıl önerilmiyor kafam karıştı vermekte istiyorum bence muz ve avokadoyu çok güzel yakışıyor
eraysen pr24 direk inek sütü önerilmiyor inek sütünden yapılmış yoğurt peynir kefir veya aklınıza gelen diğer besinler verilebilir inek sütü alerjisi olduğu için ben 7 aylık civarı vermiştim ilk ama alerjisi olmasaydı daha erken başlardım
Themom_ pr24 peynir, yoğurt, ayran vb yiyecekler fermente oluyor o yüzden verebilirsiniz. Sadece inek sütü verilmemesi gerekiyor.
pr24 eraysen ah 🤦🏼♀️ teşekkür ederim ben direk inek sütü içeren herşeyi baz aldım erken danışmam iyi oldu 😅😅😅