Dorukannesi07 18 aylık oğlum anne demiyor nene diyor ben anne diyorum inatla nene diyor napabilirim nasıl bi çözüm bulabilirim her yerde nene diye bağırıyor bana bu durum çok üzücü inatlaşıyor 😒
SevimliHayaletCasper Dorukannesi07 2 buçuk yaşina kadar bana baba dedi kızım 😄 takılmayın zamanla düzeltir
Elfgrn Dorukannesi07 Kızım da demiyor ben zorlamıyorum. Ne kadar inada bağlar diretirsek o kadar zorlaştırıyor söylememek için akışına bırakın bence
Derya0655 Dorukannesi07 kukulinin anne şarkısını dinleterek oğluma anne dedirtmiştim 😂 onu dinleyebilirsiniz. Deneyin belki söyler ☺️🙏
cakmakt Dorukannesi07 13 aylığız bizde bana nenne diyo ama hep baba diyo babasını göstere göstere bana canı isterse
Dorukannesi07 Elfgrn önceden söylüyordu bu ara söylemiyor baba da demiyor bu ara sürekli dede nene herşeye böyle Buda mı normal
Elfgrn Dorukannesi07 ara ara duraksama dönemi oluyor. Kızım 30 a yakın kelime soyluyordu duraksadı şimdilerde tekrar başladı kelimeleri belki sizin de duraksama dönemine girmsitri.
Dorukannesi07 Derya0655 gerçekten işe yarıyor mu ben normalde ekran izletmiyorum ama yarıyorsa bi süre açabilirim duraksadı çünkü kelimeleri
Derya0655 Dorukannesi07 ekran olarak siyah ekran yapın ben o şekilde yaptım ve evet bizde işe yaradı. İnşallah sizde de işe yarar ☺️
Meyveliburln Bizimki 13.5 aylık baba teyze dede abi abla yenge amca diyor ama gel gelelim bana bilerek baba diyor 😂 Anca çok sıkışması lazım anne demesi için 😂
Cisemcagan17 Dorukannesi07 sizin yine iyimiş bir arkadaşımın çocugu arkadaşıma abla diyordu sonra sonra düzeltti 😄
gokceege Dorukannesi07 zamanla düzelir galiba benimki de 15 aylık anne diyor ama baba demiyor babası üzülüyor zamanla der inşallah
Birdunyabircennetannesi Dorukannesi07 Ayına kadar anne de dedikçe baba diyordu Israr edince geri tepiyor Şimdi de 3772819191 kez anne diyor