Fasi Nefesimm_ mecbur kalmadıkça tavsiye etmem bebek çok zorlanıyor ona süt geç iniyor benimde yok eski usul 2 parmak deneyip verdiniz mi gögsünüzü ucu olmayanlar o şekilde tutturuyorlarmış
niloyaaa Nefesimm_ benimde göğüs ucum yoktu bebeğim tutmakta çok zorlanıyordu ama tuttukça azda olsa göğüs ucum çıktı. Biraz uğraştırıcı ama sonunda bebek memeyi tutuyor emdikçe de çıkıyor. Bana hastanede hemşireler eczaneden göğüs ucu çıkartmak için bi aparat olduğunu söylemişlerdi ben almadım ama siz bakabilirsiniz isterseniz
crybaby Nefesimm_ bende öyle tutturdum silikonla başladım ilk 50 gün silikonla emdi sonra kendisi bıraktı memeyi istedi direk
eloelo Ben kullandım bir ay da kendi göğüs ucum çıktı. Yara olmuştu kanamıştı mecbur kalmıştım iyi li almışım
eloelo Nefesimm_ ilk weebaby aldım yapışıyordu ama canım hala acıyordu. Emzirme danışmanı hanymish marka önerdi onu aldım işe yaradı acıtmadı
Ceyla_n Ben 4 ay boyunca kullandım wee markasıydı sanırım. Göğüslerim hiç yara olmadı, bebeğim de kolayca emebildi sonrasında yavaş yavaş kendisi bıraktı zaten. Hiç uğraşmayın derim uçla emzirin 🌸