aaa12345 ece5454 bizde çok zorlanıyoruz eczaneyi arayın mamayı istediğini iletin depolardan temin ediyorlar yoksa hali hazırda bulmak zor
ece5454 hopdedik size bi şey daha soracağım bu mama biraz fazla mı kilo yapıyor bebeğinizin kilosu normal mi? Birde sadece mama mı veriyorsunuz
ece5454 aaa12345 size bi şey daha soracağım bu mama biraz fazla mı kilo yapıyor bebeğinizin kilosu normal mi? Birde sadece mama mı veriyorsunuz
ece5454 minasanger size bi şey daha soracağım bu mama biraz fazla mı kilo yapıyor bebeğinizin kilosu normal mi? Birde sadece mama mı veriyorsunuz
ece5454 yeliz87 size bi şey daha soracağım bu mama biraz fazla mı kilo yapıyor bebeğinizin kilosu normal mi? Birde sadece mama mı veriyorsunuz
ece5454 hildef size bi şey daha soracağım bu mama biraz fazla mı kilo yapıyor bebeğinizin kilosu normal mi? Birde sadece mama mı veriyorsunuz
komik Biz ankarada yaşiyoruz bulundugumuz yer altindag burda mama fiyatlari cokuygun ordan aliyorum ilk deneme amacli 470 e almisdim dedigim markette 50 lira asagisina aliyorum
ece5454 komik size bi şey daha soracağım bu mama biraz fazla mı kilo yapıyor bebeğinizin kilosu normal mi? Birde sadece mama mı veriyorsunuz
hopdedik ece5454 benegim 2.795 dogdu 1ay sonra basladim ben 4.5aulik simdiki kilosu 7ye yakindir meme+mama gidiyorum ben onceligim meme fazla kilo uaptigini dusunmuyorum
aaa12345 ece5454 hayır fazla kilo yapmıyor bizde gayet ayıyla uyumluyuz mama artı anne sütü olarak ilerliyoruz sma optipronun kilo yaptığını söylemişlerdi bize
komik ece5454 ben kullanmaya baslayali 2 hafta yada 3 haftaya gricez kilo alimi gayet iyi hem meme hem mama seklinde gidiyoruz bazen meme emiyo gunde 1 kere mama iciyo bazende mamayi fazla icip memeyi dolmasini bekliyorum ama 2 ci kutuya gecicez mamada iyi yani