Burcuveburcum Kızlar 5 aylık bebeğim var 3,5 yaşında kızım var hafif ve tel elle taşıyabileceğim açıp kapayabileceğim iki çocuklu hayatı kolaylaştıracak bir bebek arabası tavsiye eder misiniz?
Sadecebirkul YavruKartal Burcuveburcum Pierre cardin yeehoo öneririm kabin tip tek bir hareketle açılıp kapanabiliyor ve katlanınca bavul gibi çekip her yere götürmek çok kolay üstelik 1000₺ fiyat olarakta gayet makul
Burcuveburcum YavruKartal teşekkür ederim tekerlekleri güvenilir mi küçük teker hep içimde acaba sorusu uyandırıyo travel koca tekerlekten sonra🙈
zeynepalp Casual Sonic.. tek elle ben yapabiliyorum ve çok ağır bir araba da değil. Fiyatı da uçuk değil ikinci çocuğuma kullanıyorum
Svlcftc Yoyo bebek arabası tek elle kapatıp açma özelliği ile omzunda da taşıyabiliyosn kapttıktan snra tek elle sürüşü kolay fiyatıda cok uygn
Burcuveburcum Minikbal evet 3senedir Kraft kullanıyorum çokgüzel ama iki çocukla tek çıkarabilmem mümkün değil,yehoo yu bi deniycem🙏
UmayNaz2019 Burcuveburcum Pierre cardin yehoo arkadaşta yazmış ben çok memnunum çok pratik ve uygun tavsiye ederim
Damlas UmayNaz2019 ben de bir ona bakamadım , aklımda kaldı. 🙈 kraft pop up bakmış mıydınız yeehoo alırken?
Nebicimanne Burcuveburcum hayir bizim bagaja rahat sigiyor ki bagaji kucuk sigmazsa da tekerlekleri cikabiliyor👍
Burcuveburcum Mrvczml bavul gibi olabilenler gerçekten çok cezbedici🙏Tripper başka bir modeli var bi tanıdığımda sağlam araba gibi görünüyor