arkadaş bir çocuk hiç mi birşey den memnun olmaz 7/24 mızırdanma ağlama halinde olur 1 hafta sonra 9.ayına girecek ama düzeleceği yere iyice mızmız memnuniyetsiz bir çocuk haline geliyor gün içinde saatleri sayıyorum akşam olsa diye hiç sosyalleşebileceğim bir arkadaşım vs yok hergün böyle hergün aynı kafayı yemek üzereyim sürekli üzerime tırmanıyor sürekli üzerimde dişten diyorum kaç aydır oda değil gaz geçti kabızlık vs uğraşıyorum psikolojim bozuldu artıkkk sürekli beni istiyor hep eziyet tv açmıyorum otizm korkumdan dolayı açsam bakacak ne herşeyi yapıyorum oyun vs hiç memnun değil hiç ne zaman düzelecek sabırla bekliyorum sırf bu yüzden ikinci çocuğa tevbe ettim resmen uykuya dalması ayrı bir sorun gece çığlık atarak uyanması ayrı bir sorun uyutunca uyumayıp benide uyutmayıp sürekli bağırması ayrı bir sürü oyuncak veriyorum oynamıyor ilgisini çeker diye ışıklı sesli oyuncak aldım ona bile bakmıyor herşeyden çabuk sıkılıyor saçlarımı çeker yüzümü yolar başım ağrıyor artık çok yorgunum ve uykusuzummm benim gibi olan anneler var mı? Morale çok ihtiyacım var